Pages

27 May 2013

Perjalanan Hidupku...



Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah..kini saya masih lagi diberi kenikmatan daripada ALLAH swt untuk menghirup udara di muka bumi Mu ini..Hampir setahun saya tak mengupdate blog ini,,hampir setahun juga saya tidak pernah melihat blog ini, hampir setahun juga saya tidak pernah blog-walking seperti selalu saya lakukan pada tahun-tahun lepas..Sepanjang 8 bulan ini terlalu banyak perkara yang dah berlaku dalam hidup ini..suka duka pahit manis masam..all in one.Alhamdulillah syukur kerana Allah masih menyayangi hamba ini untuk meneruskan dan mencorakkan perjalanan hidup yang berliku ini..

Random story about my life..



Sepatutnya kami berangkat ke Mabul Island pada 8 Mac 2013. Kita hanya merancang tapi perancangan ALLAH lagi hebat. Kami plan utk pergi bercuti dari tahun lepas lagi. Kami tak jangka akan berlakunya kes seperti ini. Seperti yang dimaklumkan di dalam media massa pada masa itu, keadaan kes di Lahad Datu agak tegang, merebak ke Pulau Semporna. Pada 6 Mac 2013 kami berempat mengambil keputusan untuk postponed ticket hotel..Alhamdulillah berjaya..kami dah cuba sedaya upaya kami utk postponed ticket flight...tapi,,tak berjaya..ticket flight kamu BURN...but its okay..ALLAH knows the best for us.So, kami redha.ada hikmah di sebalik semua ini.



One of my bestfriends from Linton College got engaged last month on 6th April  2013. Alhamdulillah another  setps more to go. Congratulations on ur E-day tawan. u deserve it. Now, we are waiting for ur big day.
May Allah bless u always...


My sister turns 20 this year. My special warm wishes to my little sister. I love u so much






17 May 2013 adalah hari Penganugerahan sempena Teacher's Day. Congratulations to My mom. I love you so much. May ALLAH bless u.

To,
Love Mama,

I may not pray enough. But when i do, this is all i ask..

Oh Allah, please give me a heart just like her..She loves unconditionally..No matter what, no matter who..
Oh Allah, give me courage like her..She's very brave, she makes me feel secure..
Oh Allah, give me strength like her..She's been knocked down,yet she stand strong for another round.
Oh Allah, give me be beauty just like her..When she smile, she make me feels alright and all the problems disappear in a blink of eyes.
Oh Allah, the only thing that i really wanted YOU to fulfill is please granted her with the best because she really deserve it.
I love you mama.Whatever it takes, you are the best!!!because you are everything.My bank of info,my counselor,my teacher,my personal assistant, my designer,my image consultant,my spirit,my life,my heart,my world. You are actually not only my other half, but you are my other three quarter..I love you so much...I love you so much!!!

From,
Your lovely daughter  






my wishes on 22 may 2013 :
One of my bestfriends from Linton College and especially MADAMs got engaged last year. And she's getting MARRIED this coming saturday. With warm congratulations to a very special pair, who have found their dearest moments in the happy life they share!! May ALLAH bless you and your future husband,and may He unite both of you in goodness. May ALLAH bless you both with pious, beautiful and healthy children, make them the coolness of your eyes, and make you both a way to JANNAH for each other and strengthen each other's IMAAN. O ALLAH may she be safe under the arms of her future husband. You will always stay as our sister / nenek / Mdm Budget / Amanda / Esah...May all your days be filled with light and joy, bless and happiness ahead till Jannah...ameeennn



my wishes on ur big day:
Today you are joined in marriage..Congratulations to a beautiful couple.wishing u a wonderful journey as u build ur new life together.remember to always be understanding of ur partner's needs.Hold each other in the highest regard.have a sense of humor as u meet life's challenges.respect each other's differences.enjoy the good times,and endure the storms.make best wishes from my side to the bride and groom.wish u lots of love and happiness filled with the sweetness of newly married life...happy wedding day my dear


Seaweed...for my health


Emilay..for whitening

WonderGlow for my beauty skin

Just wanna share with  all of you. Currently, I'm using this products for my beauty skin and my health



This is My beautiful life..I love my life..I love my family and I love my friends


Allah knows the best!!!!







God is great
God works in mysterious way
God always give u the best even thou we may not be as holy as we could have been

Allah know your every sadness. Allah knows just how ur heart breaks. Accept, and have faith. If u have to let it out, let it out only to HIM. He know the best for u. & like what my little girls says "because after hardship is ease!!!"


Sometimes, we work so hard....We try so hard..And yet..We FAILED.
Then we asked ourselves....What the heck went wrong?
Most of time we just forgot...It is Allah who decided everything.

Allah gives ur the will to choose



Some choose the right way, some choose the other way.
Either way..Allah is always being generous to us..That is why so many drug dealer living like royalty in our beloved country..Or anywhere else..Because Allah is super generous.
Allah is super generous to all humankind..


But Allah only loved those who worship him.

There are times Allah put us into difficult situation and condition..It is because Allah loves us and just a test for us how much do we believe in Allah. In the end of the day, Allah will show us the rainbow..The happy moment .. Just keep your smiling on ur face because its look most beautiful on u.


La tahzan innallaha ma'ana


09 September 2012

Anak-anakku





Assalamualaikum wbt...


Dear all,,presenting my prince & princess... ngeee :)


Really cute...




























menagih simpati anak orang...bile la nk ada anak sendiri? #errr


08 September 2012

Pakej Percutian Honeymoon





Assalamualaikum wbt...

Err,,,Honeymoon..ngeri dengar perkataan tu..huhu ok saya belom kawen lagi ye..ini saja je nak list down kn tempat percutian yang sangat menarik...


Erm...what came into your mind when you first saw this pictures?



Alihkan pandangan matamu ke arah LAUT, 
Airnya cantik membiru dan penuh dengan ketenangan. 
Tetapi hanya Allah sahaja yang mengetahui rahsia di dalamnya. 

Begitu juga dengan kehidupan manusia, 
Riang dan ketawa tetapi hanya Allah yang mengetahui rahsia kehidupannya. 

Jika rasa kecewa, alihkan pandanganmu ke arah SUNGAI, 
Airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yang menghalangnya. 

Dan jika rasa sedih, alihkan pandanganmu ke arah LANGIT,
Sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu.


ok,,let's pictures talk..


@ Ri-Yaz Heritage | Marina Resort & Spa, Terengganu



@ Golden Palm Tree Resort



@ Mabul Island, Sabah


@ Kapalai Island, Sabah









p/s : Subhanallah,,sungguh indah ciptaanMu...




14 August 2012

Pavlova







Assalamualaikum wbt....


Apa khabar semua,macamana dengan puasa tahun ni? lebih baik daripada tahun lepas? Insyallah moga2 Ramadhan tahun ni lebih baik daripada Ramadhan tahun lepas & lebih barakah... Sekarang ni kita dh masuk malam yang ke 26. Tinggal beberapa hari je lagi untuk masuk bulan syawal. Persiapan untuk raya macamana? dh prepare ke? Saya, baju raya masih belom cari, tudung raya pon sama,,kasut pon masih belom dicari. Itu dari segi pakaian. kuih muih untuk raya dah ada? kami satu family alhamdulillah kali ni kami buat sendiri semua kuih raya kecuali yg rempeyek/kerepek...segala jenis kerepek kami tunjuk je. Tahun ni adek-adek saya buat cookies, cornflake madu, popia serunding,pavlova,triffle.


Bestnya dapat adik-adik yang rajin buat kuih ni...senang kakak dia yg sorang ni...hehehe...terima kasih kakyang & anis.


PAVLOVA

Ini adalah untuk pertama kalinya adik saya membuat cookies & Pavlova. dan saya pula untuk pertama kalinya membuat Triffle.


TRIFLE