Pages

11 March 2010

Chahaya Whitening




Salam,,,,korg mesti pelikkan..kenapa ade muke kakak yang cantik ni,,n kenapa ak letak muke K.Lynna...segala persoalan yg bermain difikaran anda akan terjawab...(so teruskanlah pembacaan anda,,jgn baca sekerat jalan ye)


huhuhuh,,kakak ni namenye K.Lynna..n sis ni juga rakan blogger sy....


merujuk pada tajuk di atas,,,,Chahaya Whitening ialah merupakan satu product kecantikan.. Ia juga merupakan product turun temurun yang dihasilkan oleh keluarga sista in law k.lynna


sista in law K.Lynna dgn sista nye ;)



K.lynna sgt teruja melihat skin siblings (pompuan) kakak iparnye..sumenye glowing & flawless..sape yg tak nak kulit yg halus mulus licin bak tomato kan...so,,beliau pun mencubanya..utk jangkamasa 3bulan lebih ni...mmg hasilnye sgt menakjubkan...parut2 jerawat beliau hilang dan kulit pun bertambah licin...produk nie tak dijual di pasaran(anda carilah prodcut ni di merata tempat,,mmg x de)...punca utamanya adalah ianya tak dikilangkan..just pakai utk anak beranak jek..



tetapi disini, ingin diingatkan tidak semua yang telah mencuba produk ini 100% skin menjadi flawless ..licin bak tomato oke..terpulang pada jenis kulit anda....ade kulit yg sesuai n x sesuai.ade juga kulit yg cepat tindak balas nye..ianya sekadar membantu anda memperoleh kulit yg tidak kusam lagi...dan juga secara purata feedback yang K.lynna perolehi dari para blogger....dari 20 para blogger yang dah mencuba ...antara 3-4 orang sahaja yang mana produk ini tidak sesuai dengan kulit mereka...


banyak testimonial yg diterima dari para blogger mengumbirakan hati beliau, setelah mereka mencuba produk familyto sista in law K.Lynna...Ianya terpulang pada anda samada anda ingin mencuba atau tidak...siapa yang ingin mencuba dan untuk mengetahui lebih lanjut lagi tentang product Chahaya Whitening ni boleh la menghantar email pada beliau - mizz_iyna0909@yahoo.com

adik & kak ipar with K.Lynna


inilah family sista in law K.Lynna.cantek2 kan skin mereka ;)


Inilah product turun temurun keluarga kakak ipar K.Lynna




nota: untuk mengetahui dengan lebih lanjut pasal product Chahaya WHitening,,,anda juga boleh la ke blog K.Lynna...click je..(jangan segan2,,kalau segan x tau nnt...)






ok...selamat membeli dan mencuba...

4 comments:

mr. lordis (filmhoror) said...

sangat bermanfaat untuk kebersihan dan kecantikan pasangan2 kita, terimakasih artikelnya friend , dtunggu balik yah :)

Fairuz Liyana Azman said...

to Mr. Lordis (filmhoror):
saya berkongsi maklumat atas ape yg saya nmpk dan percaya....menjaga kebersihan itu sudah pasti dituntut...sorry,,,ape mksud (ditunggu balik yah)..saya x paham..

Nur Amira said...

ni bkn akak kepada najwa najihah?

Fairuz Liyana Azman said...

to nur amira:-

sy pon x tau la..
sy kenal akk ni pon
sbg kenalan blogger