Pages

04 August 2011

Berbuka puasa di Restoran Nelayan Titiwangsa

 

 

 

Insyallah,,jika diizinkan olehNya…kami bercadang ingin berbuka puasa bersama-sama. Setelah setahun rasanya tak berkumpul bersama2,,maka telah diambil kata putus oleh semua pihak yg bertanggungjawab untuk mengadakan majlis berbuka puasa (maka diambil kesematan ini juga saya ingin mengajak semua ahli MADAMs saya turun padang sekali ye) boleh berbuka sama2..sebab saya tau,,agak susah utk membuat temu janji dengan semua ahli menteri kabinet,perdana menteri,tan sri puan sri kerana ahli MADAMs yang begitu sibuk mengalahkan SULTAN..

Rasanya untuk setakat ini,,semua ahli MADAMs akan turut serta kecuali MADAM BLUR (sebab beliau di JOHOR) & MADAM STRESS (sebab beliau bekerja hbs jam 7pm,maka x sempat la beliau untuk ke titiwangsa). Huhu sedihnya tak dapat buka puasa ngn stress…stress,,,x yah keje la..ponteng je,,amek MC k…

Kehadiran buat masa ni,lebih kurang dalam 25 orang ====> Azhar, Fahmi, Hanizan Aani, Hialmee, Adam, Mazlina, Siti Suhana, Mizulfadhli, Huda, Fairuz Liyana (saya), Nurul Qurratu’aini, Nur Diyana, Siti Aishah, Munirah, Ghaus, Zaiffarally, Ain, Azrul, Siti Aisyah, Salfarina, Azlan, Shida, Rizadiana, Azalia, Sarah. (x tau la nnt tetiba ada penambahan ahli lagi ke) mau cecah 30 org nnt…macamana saya mau booking…insyallah,,harap2nya masih ada kekosongan kerusi untuk disandang oleh semua orang pada hari pengundian nanti pada 13 August 2011.

 

Ini adalah antara gambar hasil rompakan yang telah dilakukan,selamat menjamu mata sebelum aktiviti membuang undi…

 

RESTORAN NELAYAN, TITIWANGSA….

Main entrance to lobby Main entrance to lobby

 

 

dewan titiwangsa       dewan titiwangsa inside

Dewan Titiwangsa

 

serambi nelayan outside      serambi nelayan inside

Left: Serambi Nelayan from outside, Right: Serambi Nelayan - inside

 

 

water feature - outside    Water Feature – outside

 

Alternative entrance to the restaurant Covered Open-Air Section and Stage

Left: Alternative entrance to the restaurant, Right: Covered Open-Air Section and Stage

 

 

 

Sekian, wassalam…

 

nota: selamat bersahur utk esok dan selamat berbuka puasa untuk esok ye…puasa jgn x puasa

No comments: